Salı, Mart 27, 2012

Farmasi Güzellik Ürünlerini Kaçırmayın !

Bu gün sizlere tüm bayanların vazgeçilmezi kozmetik ürünlerinden bahsediyor olacağım.
Uzun zamandır kullandığım ürünlerinden memnun olduğum bir marka "Farmasi" Bu markanın en iyi yanı üretiminin "Türkiyede" yapılması.
Ürünler her cilt tipine uygunluk göstermektedir.Üstelik içerisin de sadece kozmetik ürünlerini de barındırmaması benim bu markaya ayrı sempati duymamı sağlamıştır. İçerisin de; Makyaj ürünleri, Kişisel bakım ürünleri, Ev gereçleri ve Aksesuarlar gibi bir çok ürün barındırmaktadır.


Pırıltılı Top Allık 14,5 GR (Doğal Bronzluk )
Alışverişin en keyifli yanlarından biri ise ürünleri ister kredi kartınız ile isterseniz de kapıda ödeme seçeneği ile güvenli alışveriş sağlamaktadır. Benim tercihim kapıda ödeme yöntemi olduğu için, ürünlerin hem kaliteli, hem uygun fiyatları hem de güvenilir olması firmayı oldukça desteklememe sebebiyet vermiştir.




Ürünleri temin etmeniz de bir o kadar kolay. Dilerseniz iletişim kısmından benimle iletişime geçebilirsiniz. Ürünler ile ilgili bilgi sahibi olabilirsiniz. Dilerseniz de; Buradan Kısmına tıklayarak, sağ taraftaki ÜYE OLMAK İSTİYORUM bağlantısına tıklamanız durumunda Referans ve Danışmanımı Onaylıyorum kısmını işaretlemeniz yeterli olacaktır. Üstelik danışman fiyatından yararlanarak uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz.

Dolgunluk Veren Işıltılı Likit Ruj 3 Gr


Kozmetik ve Kişisel bakım ürünlerinden çok başınız ağrıdıysa bir de "Farmasi" yi denemenizi şiddetle tavsiye ederim.
 Oje 12 Ml.
Üstelik tüm ürünlerin;


T.C. Sağlık Bakanlığı İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü / Kozmetik Üretim Yeri Belgesi
GMP Sertifikası


HELAL Sertifikası


Sağlık Bakanlığı Sertifikaları bulunmaktadır.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder