Pazar, Mart 25, 2012

Angry Birds Oyunu !

Son günlerin en popüler oyunundan bahsedeceğim biraz. Bir çoğumuz da bağımlılık yaratan oyun  "Angry Birds"
Oyunun ilk çıktıdığı zamanlar da keşfedip oynayanlardan biriyim. Ve.. Gerçekten bu oyun çılgın, belki de saatlerce oyunun başın da oturup level geçme çabasında olan bir çok oyun tutkunu vardır. Hatta sadece telefon da oynamak yetmediğinden bilgisayar, tablet ve çeşitli elektronik araçlarda da oynayanlar vardır benim gibi mutlaka. :)


Şimdi biz oyun tutkunlarının sevineceği habeden bahsedeceğim;



Yapımcısı Rovio tarafından sektöre sunulan ve yapılan geliştirmeler sayesinde güncelliğini yitirmeyen Angry Birds, şimdi de serinin son sürümü olan Angry Birds Space ile kendisini göstermeye hazırlanıyor. 22 Mart tarihinde kullanıcılara sunulacak olan oyunun yeni sürümünde dikkat çeken özelliklerden birisi Angry Birds Space’in yeni bir karakter ile kullanıcılara sunulması oluyor. Bu yeni kızgın kuşun adı Ice Bird.


Angry Birds Space’in en yeni karakteri Ice Bird, düşmanlarına çarptığı anda onları dondurma özelliğine sahip bir kuş olarak karşımıza çıkıyor. Bu sayede düşmanları üzerinde farklı bir etki yaratan Ice Bird, ayrıca oyun severlerin de yeni bir deneyim içerisine girmesine imkan sunuyor.
Diğer yandan yapımcı Rovio tarafından belirtilenlere göre oyunun yeni sürümünün gerçek bir uzay atmosferi içerisinde geçeceği ve bu ortamı sağlamak için gereken bilgilerin NASA’dan alındığı belirtiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder